Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Carrera Autópályák/Carrera DIGITAL 132 >  Játékbolt Carrera Autópályák Carrera DIGITAL 132 Carrera Digital 132: Teufel Audi RS 5 DTM M.Molina No.:17 pályaautó 1 32 20030741
Az 500 lóerős Audi RS 5 DTM M. Molina vezetésével az egyik legütőképesebb autója a mezőnynek. A vörös-fekete dizájn a német Teufel Hi-Fi berendezéseket gyártó vállalat arculatát mintázza. A csapat igazán kitett magáért, hiszen az autón minden apró részletet a tökéletességig hangoltak, beleértve a szárnyak lapátjait, melyek még több leszorítóerőt termelnek, hogy a bestia képes legyen az összes felszabadított erőt az aszfaltra préselni. Nem hiába szól a mondás, hogy „Az ördög a részletekben rejlik...”.
Most itt a lehetőség, hogy Ti is kipróbáljátok élesben ennek a lélegzetelállító gépcsodának a kicsinyített mását, mely ezúttal a Carrera Digital 132-es pályáitokon szerezheti meg a győzelmet. Az autó nem csak, hogy részletekbe menően pontosan és élethűen másolja a valódi Audi RS 5 DTM-et, de most még egy bivalyerős villanymotorral is fel van szerelve, melynek köszönhetően szédítő sebességeket diktálhattok a Carrera pályán. Ez azonban még korántsem minden, hiszen a működő lámpáknak köszönhetően ezúttal sötétben is kipróbálhatjátok a száguldást!

Jellemzők:
- Carrera Digital 132: Audi Teufel RS 5 DTM kisautó
- Részletgazdag kidolgozás
- Erős villanymotor
- Első és hátsó működő lámpák
Méretaránya: 1/32
Kompatibilis a Carrera Digital 132 pályákkal
Értékelés írása