Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fajátékok/Babaházak fából >  Játékbolt Fajátékok Babaházak fából Gyerekszoba bútorszett fából 90613

Játékbolt Fajátékok Babaházak fából Gyerekszoba bútorszett fából 90613

  • Típus: 90613
  • 572 db. eladó

Ft 50235.96  Ft 9122.67

Megveszem:

Rendezd be a babaházad stílusosan! A gyerekszobád bútorait most egyszerre szerezheted be, amivel garantáltan jobb hangulatú lesz a babaház, és érdekesebb a játék. A különböző bútorokat a babákkal együtt használhatod és így életszerű szituációkat játszhatsz el. A bútorok fából készültek, ez biztosítja, hogy tartós berendezése lesz babaházadnak. Legyen igazi gyerekszobád!

Fa alkotóelemek száma: 5db

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
Értékelés írása