Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fajátékok/Fa puzzle >  Játékbolt Fajátékok Fa puzzle Vidám járművek képillesztő fajáték 93002

Játékbolt Fajátékok Fa puzzle Vidám járművek képillesztő fajáték 93002

  • Típus: 93002
  • 686 db. eladó

Ft 52001.00  Ft 5396.15

Megveszem:

Ez a doboz nem mást rejt mint egy klasszikus 'keresd a párját' társasjátékot vonatos változatban. A készletben 36 db kis falapot találsz melyre különböző figurák, lesznek felfestve. Ezek a figurák csak arra várnak, hogy valaki megkeresse mindegyiknek a párját! Legyél te a legügyesebb kereső. A készlettel játszható memóriajáték is amennyiben lefelé fordítva kiterítjük a falapokat. A fával való játék természetesebb, és tartósabb is mint a műanyagok.

A dobozka mérete: 16 x 16 cm

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
Értékelés írása