Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fajátékok/Favonatok >  Játékbolt Fajátékok Favonatok Fa hosszú egyenes vasúti sín 2db 90562

Játékbolt Fajátékok Favonatok Fa hosszú egyenes vasúti sín 2db 90562

  • Típus: 90562
  • 597 db. eladó

Ft 44283.98  Ft 5751.82

Megveszem:

Szeretnél még nagyobb és még élvezetesebb sínpályát? Akkor itt az alkalom, hogy kibővítsd ezekkel a hosszú egyenes elemekkel. A kizárólag minőségi fából készült sínpálya elemeket könnyen összekapcsolhatod, vagy átépítheted. A vonatok így hosszabb pályán tehetik meg útjukat, és akár újabb megállókat is beiktathatsz a maglévő sínpályádba! A gyerekek így játékosan fejleszthetik kreativitásukat!

A fa hosszú egyenes sín-elem mérete: 22cm
Fa alkotóelemek száma: 2db

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
Értékelés írása