Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fajátékok/Készségfejlesztő fajátékok >  Játékbolt Fajátékok Készségfejlesztő fajátékok Formaválogató fajáték 15 elemmel 90001

Játékbolt Fajátékok Készségfejlesztő fajátékok Formaválogató fajáték 15 elemmel 90001

  • Típus: 90001
  • 580 db. eladó

Ft 52579.81  Ft 6014.91

Megveszem:

Ismerkedj meg a formákkal és a színekkel a kiváló fajátékod használata közben! A szórakoztató, fából készült dobozba kell bedobálnod a színes fa elemeket, amivel fejlődik a kézügyesség, a kombinációs készség és az emlékezőképesség is. A doboz teteje elhúzható, így a bedobott fajáték kocka-elemeket könnyen kiveheted. Kezdj építkezésbe, majd a játék végeztével tárold a kockákat a dobozban!

A formaválogató doboz mérete: 16x16cm.

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.

-WLKA-
Értékelés írása