Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fajátékok/Készségfejlesztő fajátékok >  Játékbolt Fajátékok Készségfejlesztő fajátékok Spiráltábla fajáték 90079

Játékbolt Fajátékok Készségfejlesztő fajátékok Spiráltábla fajáték 90079

  • Típus: 90079
  • 813 db. eladó

Ft 45582.90  Ft 7897.09

Megveszem:

készíts egyedi mintákat és alakzatokat ezzel a különleges táblával. A spiráltáblán színes fa golyókat tologathatsz kedved szerint, csoportosítva őket, agy épp egy érdekes mintát megalkotva. A piros, zöld, sárga és kék elemek mozgatása közben a gyerekek megismerkedhetnek a színekkel és a formákkal, valamint a kézügyességük is folyamatosan fejlődik.

A fa tábla mérete: 25x25cm

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
Értékelés írása