Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fiú játékok/Autók, Automodellek >  Játékbolt Fiú játékok Autók Automodellek Bburago: Ferrari FXX K fém autómodell 1 18 piros 15616907R

Játékbolt Fiú játékok Autók Automodellek Bburago: Ferrari FXX K fém autómodell 1 18 piros 15616907R

  • Típus: 15616907R
  • 581 db. eladó

Ft 46539.95  Ft 5476.12

Megveszem:

Arra a kérdésre, hogy lehet-e még egy szuper-sportkocsit tovább fokozni, a Ferrari hamar megadta a választ, amikor a LaFerrarit továbbfejlesztve megalkották az FXX-K-t. A pályára kihegyezett változat számos külső- és belső tuningot kapott, köztük rengeteg olyan változtatást, melyeket a gyár a Forma1-es versenyekre alapozva fejlesztett. Az 1036 lóerőre duzzasztott teljesítményt egy 6,3 literes V12 benzinmotor és egy HY-KERS elektromotor együttes munkája szolgáltatja. A speciális légterelőknek és diffúzoroknak köszönhetően a szörnyeteg 200km/órás sebességnél már 540kg leszorítóerőt termel, mely segít a kocsit az úton tartani és a gumikat az aszfalthoz préselni.
Az FXX-K látványa sem elhanyagolható, ugyanis az idáig is szemet gyönyörködtető formatervezés most még különlegesebb és izgalmasabb lett.
Ez a lenyűgöző versenygép most a Te szobádnak is az egyik legszebb ékköve lehet, hála az olasz Bburago gyár rendkívül részletgazdagon kidolgozott modelljének. Az autó a legkisebb részletekig pontosan mintázza az eredeti gépet, beleértve a motorteret, az utasteret és az elülső csomagteret. Természetesen minden ajtaja nyitható és kereke kormányozható. A kocsi impozáns, 1/18-as méretarányban érkezik egy speciális grafikával díszített díszdobozban.

Jellemzők:
- Bburago Ferrari FXX-K fém autómodell
- Rendkívül részletgazdag kidolgozás
- Nyitható ajtók, motortér és csomagtér
- Kormányozható kerék
- Díszdoboz

Méretaránya: 1/18
Anyaga: fém és műanyag
Értékelés írása