Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Fiú játékok/Cars - Verdák >  Játékbolt Fiú játékok Cars Verdák Verdák Carbon Racers: Deluxe Villám McQueen karbon karakter kisautó 1 43 Mattel DHN00 DHN01
Villám McQueen tehetséges versenyző, aki a pályán nem ismer tréfát főleg akkor, ha világversenyről van szó. A legújabb kihívásban minden versenyző karbon karosszériával áll rajthoz, így izgalmas küzdelemnek ígérkezik. Tarts Te is Villám McQueennel és segíts neki, hogy megnyerje a versenyt. A karbon matricákkal ellátott kisautó rendkívül látványos és a gyűjteményed egyik legcsodásabb tagja is lehet.

A verdák Deluxe kisautók különlegessége, hogy hátrahúzós motorral vannak szerelve, melynek köszönhetően hátrahúzás után maguktól képesek előre haladni. Ez azonban még koránt sem minden, hiszen az autók menet közben éles s-kanyarokat vesznek, hogy még izgalmasabb legyen a száguldás. Az 1/43-as méretarányú kisautók rendkívül részletgazdag kidolgozást kaptak és most különleges karbon mintás festéssel vannak dekorálva.

Jellemzők:
- Verdák Deluxe kisautó
- Hátrahúzós motor
- Menet közben izgalmas s-kanyarok
Mérete: kb. 10cm
Méretaránya: 1/43
Anyaga: fém és műanyag
Értékelés írása