Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Iskola és Írószer/Színes Ceruzák >  Játékbolt Iskola és Írószer Színes Ceruzák Mesefigurás ceruza szett hegyezővel 91113

Játékbolt Iskola és Írószer Színes Ceruzák Mesefigurás ceruza szett hegyezővel 91113

  • Típus: 91113
  • 694 db. eladó

Ft 49369.81  Ft 8997.94

Megveszem:

Ha szeretnél egy színes ceruza készletet hegyezővel, akkor ez a készlet ideális választás lehet a számodra. A ceruzáknak nemcsak praktikus tároló dobozt kapnak hanem egy hegyezőt is amivel megfaraghatod a hegyét ha esetleg elkopott volna. A tartó további különlegessége a tetején rugóval rögzített mesefigura ami biztosan mókás perceket szerez majd ha ránézel.

Többféle változatban szállíthatjuk. Az ár 1 változatra vonatkozik.

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
Értékelés írása