Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Játékfigurák/Smoodoos figurák >  Játékbolt Játékfigurák Smoodoos figurák Smoodoos Sky plüssfigura 550037

Játékbolt Játékfigurák Smoodoos figurák Smoodoos Sky plüssfigura 550037

  • Típus: 550037
  • 777 db. eladó

Ft 58706.83  Ft 7767.31

Megveszem:

A kipontozott átrepülő - SKY egyszerűen nem tud fékezni, egy pillanatra se tud megállni. Tele van őrültebbnél őrültebb öteletekkel. Kifogyhatatlan energiáiájával úgy érzi az ember, mintha egy hullámvasúton ülne, akár akarja, akár nem.

Néhányaknak SKY ezzel a szuperszónikus temperamentummal pár fokozattal gyorsabb, mint amit el tudnak viselni. Teljesen irányíthatatlanná válik, ha valami nem az ő tervei szerint történik. A maga megfontolatlan módján gyakran mond dolgokat, mellyel másokat csúnyán meg tud sérteni. Emiatt már többször pofára esett és a barátait is sokszor megbántotta. Szerencsére SKY igazi jófej fickó, aki mellett nem lehet unatkozni. Ezért aztán mindig visszahódítja a barátait. Mit tesz mégis, ha érzi, hogy nyugalomra van szükség? Amikor újra elragadja a hév, gyorsan összeszorítja apró Smoodoo ökleit és elszámol tízig. Így lehetősége van átgondolni, hogy tényleg ér-e annyit az adott ügy, hogy kockára tegye barátságait.
Értékelés írása