Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Kreatív és készségfejlesztő/Mágneses építőjátékok >  Játékbolt Kreatív és készségfejlesztő Mágneses építőjátékok Supermag Tryron: 69 db os mágneses készlet 0581
A Supermag Tryron a Supermag család legújabb fejlesztése. A Tryron elemek lehetővé teszik, hogy már 3 éves gyerekek is élvezhessék a Supermag játékcsalád kreativitását és színességét. Az elemek úgy lettek kialakítva, hogy a gyerekek nem tudják lenyelni, de ez újítás nem csökkent semmit a játék kreativitásából. A fehér, sárga, zöld és kék elemekből álló doboz 69 elemet tartalmaz.

A doboz mérete: 32*4*22 cm.

Fejleszd kreativitásod a forradalmi mágneses építőrendszerrel! Fedezd fel az kreativitás és az építészet új dimenzióit a Tryron segítségével: a mágneses építőjátékok legújabb generációjával! A megújuló külsővel, ami lehetővé teszi a gömbölyű és szögletes építmények elkészítését, a Tryron ideális építőjáték azoknak a 3 évnél feletti gyermekeknek akik szeretnek építeni, játszani és felfedezni!

A játékokat a legjobb minőségben gyártották és fejlesztették, a tartósság és biztonság érdekében. A Tryron elemei minden biztonsági teszten probléma nélkül átmentek, különleges kialakításukba nincsenek olyan mágneses elemek, melyek elválhatnának a műanyag borítástól. Ez a kiváló játék lehetővé teszi ugyanazt az építési rugalmasságot, amit a Supermag elemek első generációja, hozzájárulva ezzel a gyerekek, fiatalok és öregek kreatív szórakozásához.

Geomaggal kompatibilis játék!
Származási hely: OlaszországÉrtékelés írása