Újdonságok

Játékok Montesszori plüss majom
Játékok Montesszori plüss majom
Ft 50405.98  Ft 7096.67

Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Társasjátékok/Stratégia, kaland játékok >  Játékbolt Társasjátékok Stratégia kaland játékok Pandemic: Legacy társasjáték magyar kiadás ZMA33360
A Pandemic társasjáték már ismerős lehet a kooperatív játékok szerelmeseinek, illetve azoknak is, akik komolyabban nyomon követik a társasjátékokat, hiszen számtalan címre jelölték, és jónéhány jelölést sikerült is győzelemre váltania. Ez a játék azonban eltér az eddig megszokottaktól. A legacy típusú társasjátékok legfőbb sajátossága, miszerint a történet dinamikusan változik, és minden új játék az előző játék eredményének függvényében változik. Ez a mechanika egy egészen elképesztő hangulatot és feszültséget ad minden partynak. Különösen igaz ez a Pandemicre, ami a témáját tekintve egy biológiai katasztrófa köré épül, így a tét valóban az emberiség jövője.
A Pandemic: Legacy játékosok a játék során egy 12 fejezetből álló küldetéssorozatot játszanak végig, és viselik a következményeit mind a sikeres, mind az elbukott fejezetnek! A játék során a Karakterek fejlődhetnek, de oda is veszhetnek a vírusok elleni harcban. Ezek a hirtelen bekövetkező váratlan események hatással lehetnek a következő játékalkalomra is: A játék igazi különlegessége, hogy egyes kártyákat a játék során fel kell matricázni, vagy éppen el kell tépni! Emiatt a játékosok maximálisan átérzik, hogy minden döntésnek súlya és következménye van, újra próbálkozni pedig csak egyszer lehet. A Pandemic Legacy abszolút új szintre emeli a kooperatív stratégiai társasjátékok színvonalát! Noha a küldetés sorozat csak egyetlen egyszer játszható végig, a történet végeztével a játék a Pandemic alapjátékként továbbra is használható!
A játék kék és piros dobozban is megjelent, azonos beltartalommal.
Az ár egyetlen termékre vonatkozik, amit bármely változatban tudunk szállítani.

Tartalma:
- 5 szerepkártya
- 4 játékosbábu
- 61 játékoskártya
- 4 segédkártya
- 48 fertőzéskártya
- 62 örökség kártya
- 4 civilkártya
- 5 dosszié
- 1 matricaív
- 4 ellenszérum-jelző
- 6 kutatóállomás
- 96 fertőzés kocka
- 1 fertőzöttségi szint jelző
- 1 kitörésjelző
- 1 emlékeztető jelző
- 1 játéktábla
- magyar nyelvű játékszabály

Játékosok száma 2-4 fő.
Játékidő kb 45-90 perc.
Értékelés írása