Újdonságok

Játékok PlayMais WORLD Farm
Játékok PlayMais WORLD Farm
Ft 59274.00  Ft 5587.11

Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Távirányítós modellek/Távirányitós Autó >  Játékbolt Távirányítós modellek Távirányitós Autó Carrera RC: Power Machine távirányítós autó 2.4GHz 1 18 370183005
A Carrera Power Machine, vagyis Erőgép neve mindent elárul... A gyár egyik csúcsmodelljéről beszélünk, melybe rengeteg különlegességet építettek bele és ezáltal az egyik legjobb távirányítós autó született meg!
A Power Machine robusztus felépítésének köszönhetően rettentően strapabíró, ami kell is, ha az ember 50 km/órás sebességgel akar száguldozni. Igen, ez nem elírás, ez a gép valóban 50 km/órás végsebességre képes, ám ez még csak a kezdet.

Az autó differenciálművel és valódi olajos lengéscsillapítókkal van ellátva, hogy az egyenetlen terepen is jól boldoguljon. Ezeken kívül a gép egy távirányítóról vezérelhető felfüggesztést kapott, így bármikor állítható a hasmagasság akár menet közben is, így a Power Machine utcai és terep vezetésre egyaránt tökéletesen alkalmas. Természetesen állandó 4-kerék meghajtással rendelkezik.
Az autó első és hátsó világítást is kapott, hogy sötétben se kelljen abbahagyni a vezetést. A távirányító 2.4GHz-es frekvenciája folyamatos zavarmentes vezetést biztosít.

A szett tartalmazza az erős akkumulátorokat is, amivel a gép 15 perc száguldásra képes és a csomagban található töltővel mindössze 70 perc alatt újratölthető. Ha egy igazán különleges autót szeretnél, ami a legfejlettebb mechanikai és elektronikai megoldásokkal bír, akkor a Carrera Power Machine a tökéletes választás a számodra!

Jellemzői:
- 2.4GHz-es vezérlés
- Távirányítóról vezérelhető felfüggesztés
- Olajos lengéscsillapítók
- 4 kerék meghajtás
- Differenciálmű
- Első és hátsó világítás
- Csúcssebessége: több mint 50 km/h
- Hosszú futási idő: több mint 15 perc
- Rövid töltési idő: kb. 70 perc
- Nagy teljesítményű Li-Ion high akkumulátorral: 7.4 V - 1100 mAH
- Töltő: 8.4 V 1000 mA

Mérete: kb 27,5cm
Méretaránya: 1/18

A távirányító 2 db AA elemmel működik melyet a készlet szintén tartalmaz.
Értékelés írása