Újdonságok


Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Távirányítós modellek/Távirányitós Autó >  Játékbolt Távirányítós modellek Távirányitós Autó Carrera RC Red Fibre professzionális távirányítós buggy 2.4GHz 1 18 370183002
A Carrera új szintre emeli a távirányítós autózást a Red Fibre RC buggy-val, ami minden szempontból a kategória csúcsát képviseli. Az autó mind kidolgozásában, mind teljesítményében felülmúlja az eddigi Carrera modelleket és szédületes játékélményt biztosít.

Jobb, ha már a játék elején szorosabbra húzod a biztonsági övedet, ugyanis ez a Buggy akár 50km/órás végsebességre is képes. A gördülékeny játék érdekében a Red Fibre robusztus felépítéssel, négy kerék hajtással, differenciálművel és olajos lengéscsillapítókkal érkezik. A 2.4GHz-es technológiának köszönhetően biztos lehetsz a zavarmentes használatban és a Li-Po akkumulátor, melyeket a szett tartalmaz több mint 15 perces megállás nélküli használatot garantálnak.

Ha egy igazi, professzionális távirányítós autóval szeretnél száguldani, akkor a Red Fibre a tökéletes választás a számodra!

Jellemzők:
- Olajos lengéscsillapítók
- 4 kerék meghajtás
- Robusztus felépítés
- Erős motor és szervomotor
- Cseppálló
- 50km/óra végsebesség
- Valódi gumik a kerekeken
- Strapabíró lexan karosszéria
- 2.4GHz-es vezérlés
- 15 perc menetidő
- Gyors töltés

A készlet tartalma:
- Carrera RC Red Fibre Buggy
- 2.4GHz-es távirányító
- 1db 7.4 V-1100 mAh LiPo akkumulátor
- 8.4 V-1000 mA töltő
- Használati utasítás

Autó mérete: 28cm
Autó méretaránya: 1/18
Értékelés írása