Újdonságok


Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Távirányítós modellek/Távirányitós Repülő >  Játékbolt Távirányítós modellek Távirányitós Repülő Carrera RC: X1 távirányítós quadrocopter 2.4GHz 370503013
A Carrera X1 Quadrocopter forradalmasítja az otthoni távirányítós quadrocoptereket, ugyanis végre egy olyan nagyszerű szettet vehet a kezébe a vásárló, mely minden pilóta igényeit maximálisan kielégíti majd. Az X1 quadrocopter tökéletes választás kezdő, haladó, de még profi pilóták számára is, ugyanis a beállításainak köszönhetően 3 röptetési módban használható.
A beépített giroszkóp nem csak, hogy végig megőrzi a gép stabilitását a levegőben, de még a 3D szaltók után is segít, hogy az gyorsan visszatérjen az egyenes repülési pozíciójába. Az X1 erős LED fényszórokkal van szerelve, hogy még a sötét se szegje kedvét azoknak, akik este szeretnének repülni. A távirányító pontos, precíz vezérlést tesz lehetővé és hála a 2.4GHz-es technológiának, a játék garantáltan zavarmentes lesz.
A gép energiaigényét egy 3.7V-os, 380mAh-s Lítium-Polimer akkumulátor fedezi, mely legalább 7 perc játékidőt tesz lehetővé és rövid, 60 perces töltés után újra startra kész.

A quadrocopterek leggyengébb pontja általában a kisméretű elektromos motor, mely a rotorok elhelyezkedése miatt leginkább ki van téve a sérüléseknek. A Carrera azonban erre is megtalálta a tökéletes megoldást, hiszen ennél a gépnél a motorok cseréje otthon is egy szempillantás alatt megoldható és a szett 2 extra elektromotorral érkezik!

A készlet a 2db AAA 1.5V-os elemet is tartalmazza a távirányítóba, így feltöltés után azonnal startra kész!

Jellemzők:
- Carrera RC X1 quadrocopter
- Strapabíró kialakítás
- LED világítás
- Beépített giroszkóp
- 3D szaltó
- 3 röptetési mód (kezdő-haladó-profi)
- Könnyen cserélhető elektromos motorok
- Kezdő pilóták számára is tökéletes választás!

A szett tartalma:
- Carrera RC X1 quadrocopter
- 2.4GHz-es távirányító
- Töltő
- 3.7V 380mAh Li-Po akkumulátor
- 2db extra elektromos motor
- 2db AAA 1.5V-os elem a távirányítóba
- Használati útmutató

Mérete: kb. 18cm
Rotorátmérő: 5,7cm
Értékelés írása