Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Távirányítós modellek/Távirányitós Repülő >  Játékbolt Távirányítós modellek Távirányitós Repülő RC X31.0 Wi Fi Camera távirányítású Quadrocopter Syma 63332
Az X31.0 Quadrocopter egy igazi kém drone, hiszen a rajta lévő kamera Wi-Fi segítségével élő egyenes adásban képes közvetíteni mindazt amit repülés közben lát, így az irányítónak lehetősége van reagálni a járgány útjába kerülő akadályokra. A Wi-Fi kamera egy alkalmas okostelefonnal és a letölthető applikáció segítségével könnyedén összehangolható.
A quadrocopter nem csak a Wi-Fi kamera miatt nagyszerű választás, hanem a könnyen megtanulható irányításának köszönhetően a kezdő pilóták is hamar boldogulnak vele. Szintén hasznos funkciója a drone-nak, hogy ha kivezéreljük a távirányító hatóköréből, akkor a quadrocopter automatikusan elkezd visszatérni a vezérlő hatósugárába. A strapabíró kialakítása mellé remek irányíthatóság párosul, a beépített giroszkópnak köszönhetően pedig stabil repülés kivitelezhető vele. A kényelmes kialakítású 2,4 GHZ-es távirányító kényelmes fogású, és zavarmentes irányítást biztosít. A négy csatornás vezérlésnek köszönhetően repülés közben minden irányba magabiztosan navigálhatunk a quadrocopterünkkel, és ha már kellő gyakorlattal rendelkezünk megpróbálhatunk egy átfordulást is. A járgány kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Jellemzők:
- X31.0 Wi-Fi Camera Quadrocopter
- 3,7V LiPo akkumulátor
- USB töltő
- Kül- és beltéri használatra
- Giroszkóppal felszerelve
- 2,4 GHz frekvenciás működés
- 4 csatornás
- Automata visszatérési funkció
- Wi-Fi Kamera (videó és fotó felbontás 300.000 pixel)
- Fények
- Hatótáv kb 50 méter

A Quadrocopter drón mérete kb 31 cm.
Értékelés írása