Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Távirányítós modellek/Távirányitós Repülő >  Játékbolt Távirányítós modellek Távirányitós Repülő RC X48.0 Wi Fi Camera távirányítású Quadrocopter Syma 63334
Az X48.0 Quadrocopter nagyszerű választás azoknak akik úgy szeretnének a dronnal repülni, hogy repülés közben élő egyenes adásban látni szeretné azt, amit a jármű kamerája is lát. A quadrocopter fel van szerelve egy kamerával, ami Wi-Fi kapcsolatot képes létesíteni az arra alkalmas okostelefonokkal, így könnyedén nyomon tudod követni, mindazt amit a kamera lát repülés közben.
A nagyszerű kamera mellett maga a quadrocopter is ideális választás a kezdő pilóták részére is, hiszen az irányítása könnyen megtanulható, ha pedig kivezéreltük volna a távirányító hatóköréből, akkor a quadrocopter automatikusan elkezd visszatérni a hatósugárba. A strapabíró kialakítása mellé remek irányíthatóság párosul, a beépített giroszkópnak köszönhetően pedig stabil repülés kivitelezhető vele. A kényelmes kialakítású 2,4 GHZ-es távirányító kényelmes fogású, és zavarmentes irányítást biztosít. A négy csatornás vezérlésnek köszönhetően repülés közben minden irányba magabiztosan navigálhatunk a quadrocopterünkkel, és ha már kellő gyakorlattal rendelkezünk megpróbálhatunk egy átfordulást is. A járgány kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Jellemzők:
- X48.0 Wi-Fi Camera Quadrocopter drón
- 3,7V LiPo akkumulátor
- USB töltő
- Kül- és beltéri használatra
- Giroszkóppal felszerelve
- 2,4 GHz frekvenciás működés
- 4 csatornás
- Automata visszatérési funkció
- Wi-Fi Kamera (videó és fotó felbontás 300.000 pixel)
- Fények
- Hatótáv kb 50 méter

A Quadrocopter mérete kb 48 cm.
Értékelés írása